Web Tasarım

Esneklik ve Uyum

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanici deneyimini sağlarken standart bir çözünürlüğe ihtiyaç duymadan internete erişimi olan tüm cihazlara kendini uyarlayarak kolay kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz.

HTML5 sadeliği

Yeniliğin parıltısı Son yıllarda yapılan bir araştırmaya göre sitelerin yaklaşık %34'ünün HTML5'e dönüştürüldüğü kanıtlanmıştır. HTML5 etiketleri ile sayfa hiyerarşisini daha düzenli ve daha az kod kullanarak yazmamıza yardımcı oluyor. Bu sayede güncel tarayıcılarda stabil bir şekilde çalışmaktadır.

CSS3 kolaylığı

Göz kamaştırıcı siteler CSS3 sayesinde web uygulamalarınız ve siteleriniz daha çekici ve şık olabilecek. CSS3 ile websitelerinizin çözünürlüğünü otomatik olarak ayarlayabileceği Web 3.0 olarak adlandırılan duyarlı websiteleri tasarlamamız artık mümkün. Güncel tarayıcıların tümü web dünyasına CSS3'ün getirdiği yenilikleri desteklemektedir. Ayrıca web sitelerinin daha efektif çalışmalarını sağlar.

jQuery - Esneklik ve Uyum

Esnek tasarım. Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanici deneyimini sağlarken standart bir çözünürlüğe ihtiyaç duymadan internete erişimi olan tüm cihazlara kendini uyarlayarak kolay kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz.

Yazılım geliştirme

Android, iOS ve Mac platformları için uygulamalar geliştiriyoruz.

Hedefimiz web sitelerini etkin ve verimli iş yerlerine çevirmektir. Bu nedenle tüm yazılımlarımız %100 web tabanlı yazılımlardır.

Web tabanlı yazılım, web sunucu üzerinde çalışan yazılımdır. Bu yazılımlar kısmen ya da tamamen web teknoloijilerini kullanabilirler. Internet Explorer gibi bir web tarayıcı ile programın kullanılması mümkün olabilir. Bu sayede Internet bağlantısı olan her hangi bir bilgisayar ile kullanılabilen, çok kullanıcılı, çok şubeli çözümleri, yerel bilgisayar sistemi (server, terminal vb) yatırımlarını en az seviyede tutabileceğiniz ekonomik çözümler sunarlar.

Firmamızın geliştirmiş olduğu ve hali hazırda satışı devam eden yazılımlar şunlardır.

* Emlak Uygulaması, Android ve iOS için

* Emlak projesi (Emlakçılara yönelik program ve web site)

* Portal (İçerik yönetim sistemli web siteleri)

* E-Ticaret (Web üzerinden ürün ve hizmet satışını sağlayan program ve web site)

Yazılımlarımızın tümü PHP web programlama dili ile yazılmıştır. Varsayılan konfigürasyonları MySQL veritabanı ile çalışacak şekildedir. Ancak her hangi bir veritabanı için varyasyonları sunulabilmektedir. Yazılımlarımız, web sitelerinin içine gömülü olarak çalışırlar ve bu tasarımları istendiğinde yönetim panelinden değiştirilebilir. Ön tanımlı görünüş şablonlar kullanmazlar.

Eğer her hangi bir yazılımının web sitenizden bağımsız bir tasarım ile sunulmasını isterseniz ve web tasarım konusuna hakim değilseniz, programın kullanacağı tasarımı firmamızdan bedeli karşılığında isteyebilirsiniz. Örneğin e-ticaret programı için bir web mağazasına ihtiyaç duyacaksınız. Mevcut web sitenizin HTML kodlarını programa kopyalayabilir, ya da yeni bir mağaza tasarımı ile kullanabilirsiniz.

Google Seo

Dünyanın en gelişmiş arama motoru Google ve diğer arama motorlarında anahtar kelimelerinizle web Sitenizin ilk sayfalarda olması, sonuç arayan binlerce ziyaretçinin sizin web sitenizi ziyaret etmesi demektir.

İstediğiniz kelimelerde kurallara uygun bir şekilde yapacağınız çalışmayla sabırlı olursanız ilk sayfada olabilirsiniz. İlk yapılması gerken sitenizde bulunan her sayfa için içeriğe odaklı meta tag oluşturmak ve site içi seo yapmaktır.

Bunun için Hit Sihirbazı seo uzmanı ile irtibata geçerek uzmanlarımızdan alacağınız danışmanlıkla yapmanız gerekenleri birer birer yapıp kendi sitenizin sizde google da ilk sayfa da çıkmasını sağlayabilirsiniz, google ilk sayfaya çıkmayı başarmakla orada kalabilmek farklı şeylerdir, bu nedenle uzman desteği gerekir.

Arama Motoru’nda anahtar kelimelerinizle sol kısımdaki doğal arama sonuçlarında yani ücretsiz kısımda mümkün olan en üst sırada yer almak Seo / Optimizasyon ile mümkündür.

Dünya istatistiklerine göre Web Sitelerine gelen ziyaretçilerin ortalama %80’i arama motorlarından gelmektedir.

Arama Motoru Optimizasyonu; gerek bir kurumun tanıtımı açısından ve gerekse o kurumun dünyanın herhangi bir yerindeki çocuktan yaşlısına potansiyel müşterilere ulaşmak ve kazancını katlamak açısından gerçekten de stratejik önem taşımaktadır.

Ne şekilde olursa olsun; ister Arama motorlarında doğal arama sonuçlarında yani sayfanın sol kısmında Seo / Optimizasyon ile çıkın yeni müşteriler edinin.

Çoğu ziyaretçi ilk 1-2 sayfayı inceliyor, bir kısmı ise ilk çıkan birkaç sonuca bakıyor, sonra aramasını sonlandırıyor.

Yani eğer web siteniz Arama motorlarında geri sayfalarda ise sizin sitenize bakmaya hiç sıra gelmeden web ziyaretçisi aramasını sonlandırıyor.

Arama Motoru Optimizasyonu; Site içi optimizasyon ve site dışı optimizasyon sürecinden oluşur. Web Site dışı optimizasyon rekabet yoğun iş alanlarında sürekli yapılmalıdır.

Web Hosting

iQmedya Linux Hosting için en popüler yönetim paneli olan cPanel'in mükemmel avantajlarını sizlerle paylaşıyor. cPanel ile Linux hosting'in tüm bileşenlerini kolayca yöneteblirsiniz. Türkçe cPanel arayüzü Apache2 ile mükemmel web server deneyimi PHP5 ve MySQL5 ile yüksek performans Joomla, Wordpress, Drupal vb. t üm popüler PHP uygulamaları için yüksek uyumluluk Zend, ionCube, Crontab desteği 3 Farklı Webmail arayüzü Firewall, IPS ve IDS ile atak tespit ve engelleme sistemi, Periyodik Yedekleme, 7/24 Hizmet, Anında Kurulum.

Grafik Tasarım

Grafik

İhtiyacınız ister bir web sitesi, ister logo ve kurumsal kimlik tasarımı, isterse basılı dökümanlar olsun size en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunacağımızı garanti ediyoruz. Bir reklam ajansından alacağınız tüm hizmeti ekibimizden alabilirsiniz. Size vereceğimiz kaliteli hizmetin altında yılların verdiği deneyim ve bilgi yatıyor.

Broşür, Katalog, Afiş

Firmaların vazgeçilmez tanıtım araçları olan, tek sayfalık tanıtım broşürlerinden, yüzlerce sayfalık tanıtım yada ürün kataloglarına kadar her türlü tanıtım materyalini fotoğraf çekimlerinden, tasarımına ve matbaa baskısına kadar bütün hizmetleri en uygun maliyetlerle yerine getiriyoruz.

Reklam Tasarımı

Dergi ve süreli yayınlar için, reklam verecek firmanın talebi doğrultusunda, firmanın marka ve ürün konseptine uygun reklam tasarımı yaparak, firmanın onayını alıp, film çıkışı yada CD ortamında reklamı yayınlayacak firmaya sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

Web Sitesi Tasarımı

Web siteniz, dünyaya açılan kapınızdır. Web tasarımınız amatör ellere bırakılmayacak kadar önemlidir. Hızlı açılan, kolay anlaşılır, kullanıcıyı yormayan, arama motorları kriterlerinin en üst düzeyde uygulandığı profesyonel web sitesi tasarımı için bizimle irtibata geçin, sizinle neler yapabileceğimizi konuşalım.

Alan Adı ( Domain )

Alan Adı (domain) web sitenizin adı ve adresidir. Bu adres olmadan ziyaretçiler web sitenize ulaşamazlar. Bir web sitesi açmak istiyorsanız ilk olarak bir alan adı tescil etmelisiniz. Alan adı 1 yıldan 10 yıla kadar tescil edilebilir.

Com.tr” uzantılı bir alan adı tescil edebilmeniz için için firmanıza ait Faaliyet Belgesi, Marka Tescil belgesi, Ticari Sicil Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti belgelerinden herhangi bir tanesini ibraz etmeniz yeterlidir. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Alan adı tescil işlemleri ülkelere göre farklı kurumlardan tescil edilir. En yaygın olarak kullanılan com, net, org, biz alan adlarının tescilleri paylaşımlı tescil uygulamasına geçişten sonra 30'u aşkın kurum tarafından tescil edilmektedir. Sorgulama sonucunda domain tescil edilmemiş ise domaini satın alabilirsiniz.

Firmamız .com, .net, .org, .info, .tv, .cc domainlerini Onlinenic, .com.tr, .org.tr, .gen.tr domainlerini ise ODTÜ aracılığıyla kendi sisteminden tescil edebilmektedir. Tescil işlemi için gerekli tüm işlemler tarafımızdan online olarak yapılmaktadır.

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya siteleri son birkaç yıldır internet dünyasında en hızlı yükseliş gösteren web siteleri oldu. Bu yükselişe internet üzerinden reklam verenler duyarsız kalmadı ve sosyal medya reklamcılığı ile reklamlarını milyonlara duyurma imkanı yakaladılar. Ancak sosyal medya üzerinden doğru hedef kitlelere, doğru yöntemlerle ulaşmak için profesyonel bir çalışma gerekmektedir. Bu çalışma reklam verenlerin kendileri tarafından tam anlamıyla yerine getirilebilecek bir çalışma değildir.

Sosyal Ağlarda aktif mi olmak istiyorsunuz?

Firmanıza ait Facebook profili mi oluşturmak istiyorsunuz?

Sosyal Ağlardan fake profilleri kaldırmak mı istiyorsunuz?

Sosyal Medya Uzmanlarıyla Hizmetinizdeyiz.

Sizde markanızın sosyal mecradaki yerini almasını istiyorsanız bizi arayın.

Sosyal medya ekibimiz, sosyal medya siteleri arasından en popüler olan Facebook, Twitter, Linkedin siteleri üzerinden size özel sayfa oluşturarak takipçi ve beğen sayılarınızı arttırmaktadır. Ayrıca sürekli kampanyalar, duyurular vb. aktivitelerle listenizde ki kişilere sürekli sizi hatırlatmakta ve marka değerinizi yükseltmektedir. Siz de profesyonel bir sosyal medya danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız 0 322 453 55 50 numaralı telefondan bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Firmamız sosyal medya danışmanlık hizmeti sunmakta ve firmanızı ve kampanyalarınızı çok büyük kitlelere ulaştırmaktayız.

iQ Digital Müşteri Hizmetleri +90 850 644 8215