Hakkımızda

2008 yılından beri Web Tasarım ve Hosting alanlarında sektörde faaliyet göstermekteyiz.

Şirketimiz; Web Tasarım, Web Hosting, Android, iOS, Php ve MySQL ile web tabanlı yazılım, Kurumsal Kimlik, e-katalog, Google Adwords reklamcılığı, Facebook ve Instagram reklamcılığı, grafik ve logo tasarım, whiteboard Animasyon, Tanıtım filmi, Seslendirme, İnternet reklamcılığı, alanlarında faaliyet göstermektedir.

Şirketimiz bugün bulunduğu konum itibariyle sorumluluk ve yükümlülüklerinin bilincindedir. Kaliteyi ilke alan bir anlayışla geleceğe daha güvenle bakabilmekte ve üstlendiği tüm projeleri büyük başarılar göstererek sonuçlandırabilmektedir.

Şirketimiz Kendine özgü projelerle de İnternet teki yerini almayı başarmış ve devamlı kendini geliştirmeyi ilke edinmiştir. Geleceğin en hızlı gelişmekte olan teknoloji ağı internet, bizler için bir tutku olarak başlamıştır.

Hedefimiz Ülkemizi kendine özgü projelerle Dünya çapında temsil ve öncülük etmek için elinden geleni yapmak ve firmamızı sektöründe ilk sıralara yerleştirmek tir.

Şirketimiz, Adana Ticaret Odasına : 94238 sicil no ile kayıtlıdır.

Yer Sağlayıcılığı (Web Hosting) Hizmeti için T.C. Telekominikasyon İletişim Başkanlığına kayıtlı, ve T.İ.B. den aldığımız yetki belgemizle ülkemizde web site barındırma hizmetlerini resmi ve kayıtlı olarak sunmaktayız.

Ticari ve Finansal Bilgiler

Ticari Ünvan : IQ MEDYA YAYINCILIK İLETİŞİM VE İNTERNET HİZMETLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ticaret Sicil No : Adana/94238

iQ Digital Müşteri Hizmetleri +90 850 644 8215